maanantai 29. marraskuuta 2010

Messuilua

Sunnuntai vierähti rattoisasti messukeskuksessa, aamupäivällä lasten kanssa ELMA- ja metsäosastoilla ja iltapäivällä ihan itsekseen kädentaitojen puolella.Possut kiinnostivat lapsia kovasti ja kovin suloisiahan nuo olivat puhtaine vaaleanpunaisine nahkoineen.

Liskot olivat myös koko jengin mieleen. Onnen täyttymys - testiajo lieskoin koristellulla metsäkoneella.4H:n osastolla oli kiva askartelupaja, jossa sai askarrella sienen. Kuvassa näyttää, että Eero on kovasti mukana. Todellisuudessa "henkilökunta" askarteli koko sienen Eeron antaessa ohjeistusta värien ja pilkkujen määrän suhteen.


Koruja ei ole tullut tehtyä pitkään aikaan, mutta kummasti helmiständit vetivät puoleensa. Mukaan tarttui muutama nauhallinen ja pussillinen helmiä. Lisäksi kasseista löytyi kotona pari Annansilmän harjaa, lastenkirja ja perunarieskaa.


Nämä puuhelmet löytyivät Figuluksen osasastolta, uusi tuttavuus minulle. Näistä helmistä tulee joku päivä Kertulle kuminauhaan pujotellut helmet.Helmien talon osastolla kävin viime vuonna Tampereen kädentaitomessuilla ja saman tapainen valikoima oli tänä vuonna Helsingissäkin. Lasihelmiä, kiinalaisia(?) kristalleja ja hopeoituja korunosia. Muutama kivi- ja puuhelminauhakin valikoimassa oli.Nämä lasihelmet sekä hopeisen kukan löysin Formon osastolta, uusi tuttavuus tämäkin kauppa minulle.Lankoja lähdin hakemaan (oli oikein muistilappukin mukana), mutta jotenkin siellä hälinässä ja tungoksessa en osannut ostaa mitään. Tuosta yllä näkyvästä langasta, värinä pinkin eri sävyt, neuloin viime talvena kivan pipon ystäväni tytölle ja samat sävyt natsaisivat täydellisesti Kertun uuteen hienostelutakkiin. Kyseinen sävy oli loppunut messuosastolta, joten ei auta muu kuin lähteä hakemaan sitä Priimasta.

Tampereen messuista tykkään kyllä paljon enemmän, mutta kyllä nämäkin paremman puutteessa kävivät. Tila on pienempi ja näytteilleasettajia vähemmän. Hyvänä puolena se, että aikaa ja rahaakin kului vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...