tiistai 20. maaliskuuta 2012

Rahin uudet vaatteet

Monen mutkan kautta meille päätynyt ja pitkään nurkissa pyörinyt ihastuttava nahkapäällysteinen rahi (luultavasti from 80's) sai jatkoaikaa virkatusta hupusta. Kuteet ostin jo jokin aika sitten Menitasta poistokorista (3,90 €/kg), kun halavalla sain. Kävin hamstraamassa kuteita pariin otteeseen, eikä minulla oikein ollut selvää mielikuvaa mitä tuli edellisessä kerralla ostettua, joten tästä johtuu rahin hiukan erikoinen värimaailma. Kuteiden vahvuus vaihteli myös aika reilusti samankin vyyhdin sisällä (kuten alimmasta kuvasta näkyy), mutta eikös nykyään kaiken pidäkin olla vähän rouheaa ja käsin tehdyn näköistä, heh?

No nyt on kuitenkin paikka, jossa pitää lepuuttaa jalkojaan ja pitää perjantain aikuisten iltapalatarjotinta.

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Noista samaisista kuteista taisin virkata ne pannunalusetkin :)

   Poista
 2. Ompa hieno! Itse olen kerännyt rohkeutta koittaa virkata matto ontelokuteesta. Ehkä pitäisi jokin vähemmän kunnianhimoinen projekti kokeilla ensin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se maton virkkaaminen oo mitenkään vaikeeta, rohkeesti vaan kokeilemaan :). Kauhavan kangas-aitan sivuilla on monta hyvää ohjetta. Mattojen keskustojen ohjeilla tulee ihan kivoja pannunalusia.

   Poista
 3. Upea! Meidänkin ontelokuteet on jo päässeet tyynyihin asti, niistä tuli tosi kivat eikä ollenkaan niin jäykät kuin kuvittelin. Painavat vain kuin synti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dämn, eikö mun ennustus kankeista päällisistä toteutunutkaan ;). Mikä oli tekniikka? Laita mulle kuva joskus kun ehdit.

   Poista
 4. Onpa hieno! Kyselin tässä taannoin meidän äidiltä takan edessä aiemmin olleita palleja, mutta ne olivat jo menneet. Minä nyt en olisi osannut noin hienoa virkkausta tehdä, mutta mietin, että olisi ollut kiva päällystää yksi jollain kivalla kankaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiki, ihan varmasi oisit onnistunut, ei oo mitään rakettitiedettä ;). Meille voi aina tulla intensiiviopetukseen.

   Poista
 5. Mitä? Luulin kyllä jo kommentoineeni tänne erittäin ihastuneena ja vaikuttuneena. Mutta siis otan uusiksi: Todella todella upeat. Minen vaan oo ikinä virkannu mitään paitsi pakolliset ketjusilmukat...

  VastaaPoista
 6. Ihana idea rahin päälliseksi! Nyt se Menita alkoi todella, todella houkuttaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi lauantaina sitten vaan Menitaan :). Kuteet löytyy muuten siitä lankaliikkeestä erillään sijaitsevasta lahjatavaraliikkeestä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...