torstai 1. maaliskuuta 2012

Chilipilleissä

Viime lauantaina minulla oli ilo osallistua oululaisten ruokabloggareiden miittiin Kokkipottilassa. Teemana oli chili ja paikalla olivat edustajia blogeista Pastanjauhantaa, KokkeillaanPeruspöperöä, Campasimpukka, (Diplomi-)insinöörin keittiössä, Ghetto Gourmet, Makuja kotoa ja Sokerikukkasia. Tarjoilut olivat aivan mahtavat suolaisista pikkunaposteltavista ja ribseistä chilillä terästettyyn fudgeen ja macaroneihin. Tarkat reseptit ja parempi kuvasato kannattaa käydä katsastamassa edellä mainituista blogeista. Itselläni oli käytännön syistä (kummasti vaan reissuveska, pieni trolli, reppu (tottakai molemmilla lapsilla oma käsimatkatavara täytyy olla) ja oma käsiveska kahden lapsen kanssa eivät huutaneet enää kameralaukkua mukaan) mukana vain pokkari, joten kuvat ovat sen mukaisia. Ja kuvaaminen on aika toissijainen asia, kun tupa on täynnä mukavia ihmisiä ja tarjolla mitä ihanimpia herkkuja.

Itselläni pää löi vähän tyhjää, kun yritin miettiä mitä veisin mukanani, mutta sitten onneksi muistin nuudelisalaatin, jonka alkuperäinen resepti löytyy täältä.Kokkeillaan Kotiharmin soppashotit ja vuohenjuustomousseMakuja kotoa Heidin sushilajitelmaPeruspöperön Virpin feta-chilileipäset valmistusvaiheessa
Kokkipottilan kevätkääryleetNuudelisalaatti, joka ei tällä kertaa ollut niin kovin nuudelinen ja hyvä näin.Ghetto Gourmetin pariskunnan taivaalliset filippiiniläiset ribbsitCampasimpukan chilipikkuleivät ja taustalla pilkottavat chilimantelitPeruspöperölän chilisuklaat ja fudgeSokerikukkasia Kardemumman chili-vadelmahillolla (?) täytetyt macaronitJa loppuhuipennuksena diplomi-insinöörikeittiön Pekan chilijäätelö ja mutakakku

Illan mittaan maisteltiin muodossa jos toisessakin Chilikaupan tulisia tuotteita ja arpaonnen suosimat saivat kotiinviemisiäkin.

Niin mukava kun oululaisia bloggareita onkin tavata, olisi vastaavanlaiseen toimintaan mukava osallistua vähän lähempänäkin kotia. Nyt heitänkin ilmaan kysymyksen olisiko kenelläkään täällä vähän eteläisemmässä Suomessa asuvilla bloggareilla kiinnostusta miittiin? Minä voisin ottaa kyllä mielelläni vastuun emännööinnistä.

10 kommenttia:

 1. Missä on Marja sun etelä?

  Minäkin olen tässsä kiivaasti pohtinut voivani järjestää tähän välimaastoonblogimeetinki kesäkuussa. Seinäjoellehan tuo junakin helposti ja nopeasti monesta suunnasta.

  Että olen kiinnostunut, sitähän sä kysyit?

  VastaaPoista
 2. Nanna, kiva, että löytyy kiinnostusta! Mun etelä on Espoossa :).

  Kesäkuussa pieni retki perheen kanssa vaikkapa asuntovaunulla Seinäjoelle ei olisi ollenkaan pöllömpi idea.

  VastaaPoista
 3. Niin, tässä on tuo Powerparkkikin vieressä...on muuten Suomen hienoin huvipuisto, myös ihan perheen pienemmille valtava laiterepertuaari

  VastaaPoista
 4. Siellä ei ollakaan vielä käyty, aina vaan ajettu ohi. Kovasti tekisi kyllä itsekin mieli sinne kieppumaan :).

  VastaaPoista
 5. Kovin mukava oli tutustua sinuun Marja! Salaattisi ainekset on kirjattu viikonlopun kauppalistaan, eli lauantailounaastamme tulee makoisa. Joko flunssapöpö on häipynyt?

  VastaaPoista
 6. Oli kiva tavata chilin merkeissä :) Salaatti menee ehdottomasti kokeiluun!

  VastaaPoista
 7. Sopivaan saumaan kun sattuu, niin toki täältä tullaan sinne teillekin päin vuoroin vieraisiin :)

  VastaaPoista
 8. Kotiharmi, samoin ja flunssapöpö häipyi onneksi parin päivän makoilulla :)

  Heidi, PWC:n sivuilta löytyy kyllä vaikka mitä herkkuja.

  Virpi, kiva juttu, ilmoittelen kyllä, jos jotain tapaamista saadaan aikaiseksi. Miten muuten haastattelu meni?

  VastaaPoista
 9. Mähän voisin espoolaisena olla kiinnostunut jonkin sortin blogitapaamisesta! Saataskoos porukkaa kasaan?
  - Mulla on kokemuksena yksi ei-niin-onnistunut soluttautuminen yhteen Helsingin neuletapaamiseen ja siitä jäänyt ehkä pieni trauma, mutta ehkä olisin valmis pyrkimään eroon siitä traumasta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppiina, hienoa! Tähän tapaamiseenhan ei tarvitse soluttautua, koska mitään aiemmin kokoontunutta porukkaa ei ole kasassa :). Vielä ei ole pitkänmatkalaisvahvistusten Nannan ja Virpin lisäksi ilmoittautunut ketään muita kiinnostuneita, mutta pitää yrittää huhuilla vielä lisää.

   Missä tapaamisessa muuten kävit? Soukan Menitan tapaamisissa on mun mielestä ihan rento tunnelma ja ihan uutenakin sinne oli helppo mennä. Alakerran remontin pitäisi valmistua ihan näinä viikkoina ja oisko seuraava tapaaminen ollu 17.3.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...