keskiviikko 10. elokuuta 2011

Tonnikalasalaatti

Lomalla tuli syötyä välillä vähän liiankin hyvin ja tuhdisti. Tämä tonnikalasalaatti syntyi nopsasti ja toi hieman vaihtelua lihapainotteiseen ruokavalioon.




Tonnikalasalaatti (kahdelle)

1 pss jääsalaattia
4 tomaattia
1/2 prk kidneypapuja
1 prk vaaleaa tonnikalaa paloina öljyssä

kastike:
öljyä
sormisuolaa
hunajaa
mustapippuria
sitruunamehua tai viinietikkaa

Tee ensin salaattipohja. Revi salaatti, lohko tomaatit, valuta pavut ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita kastikkeen ainekset suoraan salaatin päälle ja sekoita hyvin. Annostele salaatti lautasille ja asettele päälle tonnikalapalat sekä halutessasi hieman aiolia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...