maanantai 7. maaliskuuta 2011

Sweet baby cap

Tammikuun loppupuolella ystäväni synnytti suloisen (vaan ei kovin pienen) pojan ja mietin mitä hänelle neuloisin. Tämä myssy on ollut pitkään to do -listalla ja nyt kohde ja fiilikset neuloa myssy kohtasivat. Löysin vielä ihanat langat ja ohje oli mukavan yksinkertainen, niin mikäs siinä oli myssyä sutkuttaa. Tuo harmaan ja turkoosin sinisen yhdistelmä miellyttää kyllä ainakin omaa silmääni todella paljon. Kun eräs toinen ystäväni näki valmiin myssyn, pyysi hän heti neulomaan samanlaisen siskonsa pojalle ristiäislahjaksi. Kohta on Otsolla ja Paavolla samanlaiset myssyt, välimatkaa poikien asuinpaikoilla tosin n. 600 km, joten ihan heti eivät nämä pojat saman hiekkalaatikon reunalle eksy.

Mallina toimi taas Kerttu, koska myssyt ja pojat eivät ole vielä kohdanneet. Kerttu saa kyllä hieman isomman myssynsä kunhan säät vähän lämpenevät ja kivan väriset langat löytyvät (ehkä jopa omien kaapien kätköistä, heh).Sweet baby cap

Lanka: Dalegarn Baby Ull
Puikot: 3 mm


4 kommenttia:

 1. Oi kun sievä! Musta tuntuu, että Joukalla on kaksi tuolla samalla ohjeella tehtyä lakkia, ainakin näyttää tosi paljon samalta. En muista, mistä äiti sen ohjeen aikoinaan sai.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outi!
  Noita ohjeita löytyy varmaan useampi suomennettunakin. Yhdessä mitä itse tässä vähän aikaa sitten katsoin, oli ohjetta muokattu sopivaksi paksummalle langalle.

  VastaaPoista
 3. Millä silmukkamäärällä teit vastasyntyneelle sopivan lakin? Tarvetta olisi kohta mutta en yhtään tiedä minkä kokoinen olisi sopiva...

  VastaaPoista
 4. Tarkkaan en muista, mutta luulisin, että sillä pienimmällä. Lisäksi käyttämäni langan tiheys oli 32 s/10 cm kun ohjeen lanka oli 28 s/10 cm.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...