lauantai 19. maaliskuuta 2011

Lankahimotus

Eräänä päivänä tällä viikolla jouduin Titityyn Facebook-mainoksen uhriksi. Kauppaan oli tullut ihanan värisiä bambulankoja, joiden hankkiminen on ollut jo jonkin aikaa mielessä. Lapset tarvitsevat pian kevätpipoja (vaikka tällä hetkellä ulkona ei ihan siltä näytäkään, lunta tulee taivaan täydeltä) ja lankojen jämät voisi hyödyntää jo pitkään to do -listalla olleiden tiskirättien tekoon.

Kun lankahimo iskee niin, langat pitäisi saada käsiinsä ja työnalle just heti nyt eli muutaman päivän paketin odottelu ei silloin ole mahdollista. Töistä paluumatkalla päätin koittaa onneani ja käydä katsastamassa Tapiolassa sijaitsevan Neuletikin valikoimat ja siellähän ne ihanat kerät odottivat hyllyssä. Mukaan lähti viisi eri väriä, harmaa, tummansininen, pistaasin vihreä, turkoosi ja fuksia.Eka virkattu pipo on viimeistelyä vaille valmis. Kuvia siitä sitten, kun ilma muuttuu vähän keväisemmäksi.

2 kommenttia:

  1. Tunnistan tunteen :) Oliskos sulla Marja vinkata joku kiva kevätpipo-ohje pienelle poikaselle?

    VastaaPoista
  2. Tässä on yksi ihanan värikäs malli mitä olen ajatellut kokeilla
    http://mustaavillaa.blogspot.com/2008/02/three-reasons-to-love-garter-stripe.html. Alkuperäinen ohje on villalangalle, mutta mikseipä sitä voisi puuvillasta tai bambustakin tehdä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...