perjantai 4. helmikuuta 2011

Pikkuvessan uusi ilme

Yläkerran pikkuvessa sai odottaa ehostustansa melkein vuoden, mutta nyt se on vihdoinkin valmis! Kun muutimme ajattelin, että mäntyhylly ja peilikaappi saavat lähtöpassit heti, kun muuttolaatikot on purettu. No ei se nyt iha niin mennyt, silmä tottuu kaikkeen yllättävän nopeasti ja jonkin ajan kuluttua epäkohtia ei huomaakaan. Muutama viikko sitten hieman haljenneen lavuaarin vesilukko alkoi vuotaa ja remontti sai alkusysäyksen. Alla kaunistelemattomat kuvat lähtötilanteesta.Lattioille ja seinille emme tehneet mitään, paneelikatto maalattiin valkoiseksi. Lattialle tekisi kyllä mieli tehdä jotain, maalata se tumman harmaaksi tai laatoittaa se esim. luonnonkivimosaiikilla. Katon maalaamiseen en kyllä toista kertaa ryhdy vaikkein maalattava pinta-ala ollutkaan nyt paljon neliötä suurempi.
Allaskaapin hankinta ei ollut ihan yksinkertainen juttu, kun budjetti ei ollut ihan rajaton. Yksi allaskaapppilavuaariyhdistelmä ehdittiin palauttamaankin, kun kätisyyttä ei pystynyt vaihtamaan. Allaskaappi on Cello Callisto 50 ja hana on Oraksen Electra. Puiset tasot on käsitelty kahteen kertaan mustalla Osmo Colorilla. Seinähylly ja kannattimet on Ikeasta, peili Bauhausista. Pyyhekoukut on lainattu alakerran vessasta, mutta ne menevät vaihtoon, koska ne eivät toimi tuolla korkeudella aikuisen kuivatessa käsiään.

Lopputulos miellyttää omaa silmää ja vessa on paljon valoisampi kuin ennen vaikka valaisinta ei vaihdettu. Kuvat ovat vähän keltaisia, kun tämä kuvaaja ei vielä oikein taida tuota valkotasapainon säätöä.

3 kommenttia:

  1. Kaunis siitä tuli! En muuten ehtinyt kurkata vessaan sen vanhassa asussa - pitää kurkata ensi kerralla käydessä tuota uutta ilmettä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Et kyllä menettänyt mitään vaikket ehtinytkään kurkata ;).

    VastaaPoista
  3. Hihii, no on kyllä täysin samanlainen kuin meidän pikkuinen. Samoin sekin on odottanut tekijäänsä jo hyvän aikaa. Tyylikästä ja tällainen viimenen silaus aina jotenkin nostaa koko kodin uudelle tasolle :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...