keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Äiti lintsaaEsikoisen ihka ensimmäisiä kaverisynttäreitä vietettiin toissa viikolla. Kevään juhlaputki on vienyt mehut meikäläisestä ja nämä synttärit vedettiinkin tarjoiluiden puolesta puhtaasti kaupan valmiilla eväillä. Blogin päivittäminenkin on jäänyt toiselle sijalle, kun samaan aikaan on ollut käynnissä terassiprojekti, josta laitan pian ainakin kuvia.
Työhuoneeseen perustettiin yhdistetty hodari- ja jätskikiska. Juhalakalu halusi välttämättä kakun vaikka itse olin sitä mieltä, ettei sitä kuitenkaan kukaan syö. Vaan toisinpa kävi. Kermavaahdolla kuorrutettu ja karkeilla koristeltu kaupan kääretorttu katosi parempiin suihin alta aikayksikön. Jonkun vieraan suusta kuulin kommentin, että "onpa aika kova koppura tämä kakku", mutta enemmistöä kakun kuivuus ei haitannut.
Jotain piti kuitenkin juhliin päästä näpräämään, joten ongintapusseihin tein nimikorut sekä juhlatunnelmaa luomaan kovin trendikkäät ja monissa blogeissa nähdyt viirinauhat. Juhlakalu muuten valitsi aivan itse viirien värit. Ne piti olla samat kuin synttäreitä varten hankitun keilasetin keiloissa (allekirjoittanut vaihtoi kyllä punaisen oranssiksi).
Koruihin ostin kirjainhelmet ja puuvillanyörit täältä. Viirit leikkasin kartongista ja liimasin ne kaksipuoleisella "rolleri" teipillä kiinni kanttinauhaan. Mikää kovin kestävä ratkaisu tämä ei ole, mutta kesti ainakin nämä kemut (ja ovat nyt roikkuneet katossa pari viikkoa eikä yksikään viiri ole vielä lähtenyt irti). Tutuille tiedoksi, että viirejä saa lainaan. Toinen nauha on pituudeltaan 5 m, toinen n. 3 m.
Juhlien ohjelmassa oli lahjojen jako pullonpyörityksellä, keilausta, discoilua, ongintaa ja karmeaa riehumista. Mukavaa oli, mutta ensi kerralla ehkä vähän vähemmän vieraita, kaksitoista 4 - 6-vuotiasta oli vähän liikaa (niin kuin sitä ei muka ennen juhlia olisi voinut arvata, heh).

1 kommentti:

  1. Kioski näyttää uppoavan yhtä hyvin kuin 30 vuotta sitten.
    Hellu

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...