keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Will I be pretty

Halusin neuloa kummitytölleni kevätsäille sopivan pipon. Tiedustelin hänen äitinsä välityksellä väritoivetta ja vastauksena tuli yllättäen vaaleanpunainen. Lankavarastojen uumenista löytyi ohut, kauniin vaaleanpunainen lanka, josta muutama vuosi sitten yritin tehdä itselleni huivia salomonin solmuilla. Huivin tekele meni purkuun ja vyöte katosi jo aikoja sitten, mutta muistan ostaneeni langan Neuletikistä Tapiolasta ja se oli jotain vauvalankaa, 100 % merinovillaa. Ravelrysta löysin pienin etsinnän jälkeen mallin, joka iski heti. Malli on tarkoitettu sytomyssyksi, mutta sopii mielestäni hyvin muuhunkin käyttöön.
Puikot: 2,5 mm
Lanka: tuntematon vauvalanka, 100 % merinovilla
Muuta: puinen kukkanappi Menitan Soukan myymälästä
 
Pipoon tein ohjetta enemmän päälaen lisäyksiä (lopullista silmukkamäärää en tietenkään ottanut ylös), koska ensimmäinen versio oli sopiva mallinukke-Kertulle ja näin ollen todennäköisesti liian pieni pari vuotta vanhemmalle kummitytölle. Mallia kiinnosti tällä kertaa poseraamista enemmän lumityöt, yhteen lähikuvaan pipo osui kuitenkin ihan kokonaan.
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Malli sai tosiaan alkunsa sytomyssyilystä, mutta eihän se ole mitenkään siihen sidoksissa - kiva kun tehdään muuhunkin käyttöön! Kaunis on tämäkin toteutus.

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle kivasta ohjeesta, ei jää viimeiseksi laatuaan tämä myssy :). Seuraavaksi täytyy kokeilla puuvilla- tai bambulankaa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...