tiistai 5. huhtikuuta 2011

Majanrakennusta

Kotilon hauskasta ja inspiroivasta blogista löysin tieni Little Red Stugan sivuille. Sivuilta löytyi esikuva tähän majaan. Tai paremminkin majan seiniin, sillä Eero kommentoi mallin nähdessään hiukan pettyneenä, että eihän siinä ole edes kattoa.

Ensin ajattelin tehdä seinät mainospahvista, mutta sitten muistin töissä siellä täällä lojuvat käytöstä poistuneet posterit. Pari posteria kotiin, alumiinikehykset pois ja sitten ei muuta kuin leikkaamaan! Palaset kiinnitin toisiinsa tarranauhalenksuilla. Painetut puolet päällystän vielä joskus kankaalla tai kartongilla ja valmiiksi valkoiset puolet lapset saavat koristella omilla piirroksillaan. Yksi Dart Wader sinne ilmestyikin jo, mutta taiteilulle laitettiin pieni stoppi kultatussilypsyepidodin takia.
Katon puuttuminen ei enää haitannutkaan, kun seiniä päästiin kokeilemaan käytännössä.

Eniten seinämä ilahdutti lastenhuoneen lukunurkkauksen kanssa. Ennen majan seinät on tehty sinne tyynyistä, mutta nyt saatiin oikein ovikin.2 kommenttia:

  1. Hei tulipa tästä kiva. Ja Darth on kerrassaan komea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mulla oli mielessä ton koristelun suhteen joku pieni ikkuna ja sen alla kukkapenkki. Ei ihan mennyt äidin ja pojan aatokset yhteen ;D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...