perjantai 10. joulukuuta 2010

Joulukorttitalkoot

Itselläni on pakkomielle siitä, että joulukortit pitää tehdä itse. Viime vuonna suht helppoihin sarjatuotannolla tehtäviin kortteihin (niitä kun pitää se reilu 50 kpl väkertää) ei meinannut millään löytyä ideoita, kunnes muistin esikoisen kummitädiltä tulleet muutamat kortit. Ei muuta kuin omasta takaa löytyvä lapsityövoima käyttöön, kun 3 v. esikoisenkin piirroksista sai jo jotain selvää.
Korttien resepti on siis seuraava: lapsi piirtää jonkun (jouluaiheisen) kuvan A4:lle, alkuperäinen kuva lähetetään kummitädille, joka skannaa ja lähettää kuvan painotaloon, käy hakemassa valmiit kortit ja pistää ne postipaketissa takaisin. Aika vaivatonta sanoisin! No eiväthän nämä kortit ihan itsetehtyjä ole, mutta uniikkeja ainakin. Ja kaikilla ei valitettavasti ole näin ihania ystäviä, jotka hoitaisivat asian näin mainiosti.

Tänä vuonna korttiasiat hoidettiin samalla kaavalla (kuvan sentään skannasin itse), vaikka hinta olikin noussut prosentuaalisesti aika paljon. Alla kuvia tämän vuotisista talkoista, joissa minun tehtäväksi jäi ainoastaan valokuvaaminen.2 kommenttia:

  1. Taiteilijoilla on oikein keskittyneet ilmeet:)

    VastaaPoista
  2. Joo niin on, tarkkaa puuhaa :). Kerttu kyllä keskittyi enemmän tussien imemiseen ja penaalin vetoketjuun enemmän kuin itse piirtämiseen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...