Pitkäperjantaina pääsimme juhlistamaan sukulaismiehen 40-vuotissyntymäpäiviä. Tässä seurassa juhliminen tietää yleensä hyvää ruokaa ja hillitöntä ylensyöntiä eikä siitä linjasta poikettu tälläkään kertaa. Juhlapöydän antimet olivat loihtineet juhlakalu ja hänen vaimonsa, joten reseptit jäävät tällä kertaa väliin.
Pariloitua parsaa ja pekonia
Paistettua punasipulia ja herkkusieniä
Grillattua karitsan paahtopaistia
Maidottomille juhlijoille oli tarjolla kakku, jonka täytteenä oli kuningatarhilloa ja päällä GoGreen vispiä
Muut saivat mascarponejuustosta tehtyä kakkua, pinnalla mansikka-vadelmahyytelö
Meidän perheeltä sankari sai lahjaksi Strömsö-kokki Paul Svenssonin Grilli kuumana -kirjan. Tarkemman selailun jälkeen taitaa mennä samainen kirja itsellekin hankintaan. Selkeitä reseptejä, kauniita kuvia ja paksu mattapintainen paperi, siis kaikki hyvän keittokirjan ainekset samoissa kansissa.
Omalta perheeltä lahjaksi tuli hienon kortin lisäksi unelmien rata-ajomatka Saksaan. Hymyä riitti pitkälle iltaan ja pitkälle eteenpäin tämän lahjan ansiosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti