sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kevään bileputken aloitus

Viikko sitten vietettiin armaan mieheni 40-vuotisjuhlallisuuksia. Juhlakalu valitsi itse juhlien teeman eikä kenellekään liene ollut yllätys, että vileitä vietettiin Miami Vicen hengessä. Minä sain vastuulleni yllättäen ruokapuolen sekä juhlapaikan koristelun. Ruuaksi tarjottiin tuttuja ja turvallisia salaatteja (vihreää salaattia höystettynä paahdetuilla paprikoilla ja oliiveilla, kirkasta perunasalaattia, balsamicomarinoituja papuja sekä pastabroilerisalaattia). Koristelu oli mauton, mutta tyyliin sopiva ja juhlakalun mukaan oisi voinut luulla tulleensa jenkkihäihin (huom siis vain koristeiden puolesta, juhlapaikan mäntypirtinpöydät ja -puolipaneelit pitivät jalat tiukasti Suomen kamaralla).Juhlien pääpaino oli tällä kertaa aivan muualla kuin ruuassa, joten yllä ainoat kuvat siltä saralta. Alla muutamia tunnelmapaloja. Kaikki kuvat ovat veljeni ottamia, siitä suuri kiitos hänelle!
Keskellä kaksi Sonnya, toinen aito kasari, toinen 2000-luvulta

Ihanat leidit ja baarimikko

Kolmaspyörä?


Illan viimeiset hitaat
Elvis katsoo kaihoisasti tanssilattialle

Hauskaa oli, siitä vielä suuri kiitos kaikille vieraille!

5 kommenttia:

 1. Mauton koristelu... :) eikö ookkin ihana revittää ilman tyylikkyyspaineita?

  VastaaPoista
 2. Kyllä monet naurut saatiin noita koristeita tehdessä :). Valitettavasti mauttomuus tarttui myös esikoiseen, joka haluaa synttäreilleen samanlaisia hörsöjä, tosin "poikaväreissä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tsih. muuten, lasten juhlia on kyllä niin hauska laittaa kun saa vähän koristellakin ja jopa irrotella niiden koristeiden kanssa.

   Poista
 3. Tästä kelpaa aloittaa kevän juhlaputki, hersyviä hahmoja!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...