tiistai 7. kesäkuuta 2011

Siskonmakkarapasta

Tämä resepti ei ehkä ole oikein "sesonkiin sopiva", mutta koska lasten lempiruokiin edelleenkin kuuluu "makarooni" ja uusia perunoitakaan ei ihan joka päivä jaksa syödä, tein perusnakkikastikkeen sijaan pastakastikkeen siskonmakkaroista. Nälkä iski taas niin yllättäen, että en ehtinyt reseptejä etsiä, joten kastike syntyi hatusta vedetyn reseptin mukaan. Lopputulos oli ihan onnistunut, seuraavaan versioon voisi laittaa vaan hieman enemmän yrttejä. 



Siskonmakkarapasta

1 pkt siskonmakkaroita
öljyä
1 iso sipuli
3-5 valkosipulinkynttä
n. 2 dl (kaura)kermaa
3 reilua rkl tomaattipyrettä
reilu nippu tuoretta basilikaa hienonnettuna
suolaa
pippuria
(ruokokide)sokeria

500 g pastaa

Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita öljytylle pannulle ja paista kauniin ruskeaksi. Siirrä kypsät makkarat sivuun. Kuullota hienonnetut sipulit ja valkosipulit. Lisää joukkoon tomaattipyre, kuullota hetki. Lisää kerma, siskonmakkarat ja basilika. Jos kastikke tuntuu liian paksulta, voit lisätä joukkoon tilkan vettä. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Yhdistä kastike ja keitetty pasta, tarjoile parmesaaniraasteen kanssa.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. E viime viikolla kertoi, että tämä on hänen lempiruokaa. Taidankin tehdä tätä pojille keiton sijaan!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...