maanantai 27. kesäkuuta 2011

Ruuantekoruokaa

Tämä nopea katkarapuherkku toimii loistavasti ruuantekoruokana esimerkiksi silloin kun pitäisi kärsivällisesti odottaa hiiligrillin lämpötilan laskua ja nälkä kurnii vatsassa. Tämä toimii myös yksinkertaisena alkupalana tai osana tapashenkistä tarjoilua.




Paistetut katkaravut

400 g keskikokoisia tai suuria katkarapuja
n. 1 rkl korianterin siemeniä
chiliä maun mukaan
3-4 valkosipulinkynttä
tarvittaessa suolaa
n. desi öljyä

Murskaa huhmaressa korianterin siemenet, chili ja hienonnettu valkosipuli. Sekoita mausteseos öljyn joukkoon. Voit tehdä öljyn jo etukäteen ja antaa sen maustua hetken. Kuivaa sulatetut katkaravut ja paista nopeasti pannulla mausteöljyssä. Tarjoa katkaravut vaalean leivän kanssa.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...