Taloyhtiömme pihajuhlia vietettiin kauniina elokuun lauantaina ja samalla juhlistettiin yhtiön 25-vuotistaivalta. Kuten viime vuonnakin, sää oli mitä mainioin ja juhlamieli korkealla.
Menun suhteen mentiin osittain samoilla linjoilla kuin viime vuonna. Pöydästä löytyi yrteillä ja sitruunalla maustettua kokonaisena grillattua lohta, balsamico-marinoituja papuja, taboullehia, vihreää salaattia ryyditettynä viinirypäleillä ja marinoidulla sipulilla, mango-currykastiketta ja aiolia. Jälkkäriksi tarjoiltiin takuu varmaa feikkitiramisua. Keittiötiimimme sai vahvistusta kokkikoulua käyvästä yhtiön nuorisojäsenestä, joka valmisti kesätyöoppiensa avulla Houtskarin Skagen-ravintolan tajunnan räjäyttävän hyvää aiolia. Resepti on tietenkin salainen, kuinkas muuten.
iiihanat tarjoilut!
VastaaPoistaJa ulkona hyvässä seurassa kaikki ruoka maistuu pääsääntöisesti aina hyvältä :)
Poista