lauantai 8. syyskuuta 2012

Pihajuhlat

Taloyhtiömme pihajuhlia vietettiin kauniina elokuun lauantaina ja samalla juhlistettiin yhtiön 25-vuotistaivalta. Kuten viime vuonnakin, sää oli mitä mainioin ja juhlamieli korkealla.

 
 
Menun suhteen mentiin osittain samoilla linjoilla kuin viime vuonna. Pöydästä löytyi yrteillä ja sitruunalla maustettua kokonaisena grillattua lohta, balsamico-marinoituja papuja, taboullehia, vihreää salaattia ryyditettynä viinirypäleillä ja marinoidulla sipulilla, mango-currykastiketta ja aiolia. Jälkkäriksi tarjoiltiin takuu varmaa feikkitiramisua. Keittiötiimimme sai vahvistusta kokkikoulua käyvästä yhtiön nuorisojäsenestä, joka valmisti kesätyöoppiensa avulla Houtskarin Skagen-ravintolan tajunnan räjäyttävän hyvää aiolia. Resepti on tietenkin salainen, kuinkas muuten.

 
Ruokarintamalla ei siis mitään uutta ja ihmeellistä vaan vanhojen hyviksi havaittujen reseptejen kierrätystä. Ensi vuotta varten itselle muistiin, että ruokapöytä kannattaa sijoittaa pihakäytävän toiselle reunalle, sinne valmiiksi varjoisaan paikkaan.

 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja ulkona hyvässä seurassa kaikki ruoka maistuu pääsääntöisesti aina hyvältä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...