Puuro ei meidän taloudessa oikein tahdo enää upota iltapalaksi, joten olen yrittänyt keksiä jotain vaihtelua jugurtti-leipälinjaan. Lasten iltapalaleivät saivat kaverikseen tällä kertaa mansikka-omenakiisseliä.
Mansikka-omenakiisseli
1 l vahvaa mehua
1/2 l (pakaste)mansikoita
2 omenaa kuorittuna ja kuutioituna
4-5 rkl perunajauhoja veteen sekoitettuna
ripaus kaardemummaa
1 tl vaniljasokeria
Kuumenna mehu kiehuvaksi, lisää mansikat ja omenat. Lisää kiehuvaan seokseen perunajauhot koko ajan sekoittaen, anna pulpahtaa muutaman kerran, ota kattila pois liedeltä. Mausta kaardemummalla ja vaniljasokerilla. Jälkkärikelpoisen kiisselistä tarjoamalla sen kermavaahdon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti