torstai 24. maaliskuuta 2011

Kebabkiusaus

Tämän reseptin kehittelin (jos tässä nyt mitään kehittelemistä edes oli, heh) reilu pari vuotta sitten, kun kuulin miten hyvin esikoinen päiväkodin kebab-alkuisia ruokalajeja. Kohtuullisen hyvin tämänkin uppoaa riippuen siitä kuinka "väkevää" kebabliha sattuu olemaan. Lyhyestä virsi kaunis eli resepti olkaa hyvä.




Kebabkiusaus

1 kg perunasipulisekoitusta
1 pss (n. 300 g) kebablastuja
1 prk (400 g) paseerattua tomaattia
2,5 dl Oatly Ruokaan tai muuta ruokakermaa
muutama valkosipulinkynsi hienonnettuna
(ruokokide)sokeria
suolaa
mustapippuria
(chiliä)

Sekoita paseerattu tomaatti, ruokakerma ja mausteet. Laita laakean uunivuoan pohjalle puolet perunasipulisekoituksesta, päälle kebablastut ja puolet tomaattikermaseoksesta. Päälle loput perunasipulisekoituksesta ja tomaattikermaseoksesta. Paista 200 °C:ssa n. tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...