tiistai 2. marraskuuta 2010

Avokadosalaatti

Lauantaisesta fonduesta jäi yli avokado ja muutama herkkusieni ja lisäksi jääkaapista löytyi sopivasti pari pussukkaa jäävuorisalaattia. Näistä aineksista plus muutamasta kirsikkatomaatista ja oliiveista syntyi kiva iltapalasalaatti. Vastaavanlainen salaatti kuuluu meillä normaalisti perjantain "aikuisten iltaan" kera viinilasillisen, mutta maistuipa se hyvältä näin tiistai-iltanakin.


Avokadosalaatti

jääsalaattia
avokado
kirsikkatomaatteja
herkkusieniä
valkosipulinkynsiä
Kalamata-oliiveja

kastike:
oliiviöljyä
sitruunamehua
hunajaa
suolaa
mustapippuria

Paista lohkotut herkkusienet ja kokonaiset valkosipulinkynnet pannulla kauniin ruskeiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Herkkusienet saa jäädä aika napakoiksi. Revi salaatti, puolita tomaatit ja oliivit, pilko avokado ja paistetut valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Laita kastikkeen ainekset suoraan salaatin päälle ja sekoita hyvin.


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...