lauantai 4. elokuuta 2012

Havaianas meets villasukka

Kesän parhaat jalkineet ovat mielestäni varvastossut, läpsyt, släbärit, lipokkaat (rakkaalla lapsella on monta nimeä) ja niiden ainoa oikea merkki on Havaianas. Ensimmäiset tuota laatua hankittuani ei muut merkit ole tulleet kuuloonkaan. Suomen suvi ei aina valitettavasti oikein suosi lämpötilansa puolesta tätä jalkinetyyppiä ja varsinkin iltaisin ulkona istuskellessa tai yöllisellä vessareissulla varpaat jäätyvät hetkessä. Tähän saakka on siis singutettu tavisvillasukkia, mutta kyllä nyt kyllä kelpaa tepsutella ja läpsytkin pysyvät paljon paremmin jalassa.

Törmäsin jo pari kesää sitten Ullan sivuilla loistavaan sukkaohjeeseen, mutta sain sukat neulottua vasta tänä kesänä. Yhden sukan jo aloitinkin, mutta en tykännyt langasta. Olen jotenkin ihastunut itsestään raidoittuvan tai pätkävärjätyn ja yksivärisen langan yhdistämiseen ja sitä ihastusta toteutin näissäkin sukissa. Täysin eriparia ovat, mutta minua se ei haittaa.



Langat: Marks & Kattens Fame Trend, Dale Garn Baby Ull
Puikot: 2,5 mm

Opin muuten jotain  uuttakin näitä sukkia tehdessäni, nimittäin päättelyn silmukoimalla. Tässä paidassahan sitä yritin, mutta epäonnistuin täydellisesti. Nyt tuli saumasta sileä ja nätti, kiitos ohjeen hyvän kuvan. Niin ja tarkoitus oli ottaa sukista myös ihana fiiliskuva iltahämärässä Ohtakarin rantakivillä, mutta niinpä sekin vaan jäi. Noh, ensi kesänä sitten uudet sukat ja uudet kuvat.

7 kommenttia:

  1. Havaianasit on ykköset! Ja nuo sukat aivan kertakaikkisen mahtavat. Tänä aamuna viimeksi kirosin palelevia varpaita.

    VastaaPoista
  2. Upeat sukat ja ihan parilliset minun silmääni! :)
    Jos kulkisin varvasläpsyissä ehdottomasti lähtisin apinoimaan :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Hannele ja Peppiina :).
    Nyt kuules Peppiina vaan kauppaa ja ens kesäks läpsyjä hankkimaan :). En ollut minäkään "läpsyihminen" ennen kuin Havaianakset hankin ja kuinkas kävikään...

    VastaaPoista
  4. Niin samaa mieltä! Ei ole Havainasten voittanutta. Nuo sukat on ihan ässät, täytyy vaikka toivoa joulupukilta, koska mulla on neulontapeukalo aivan keskellä kämmentä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, lisää havaianas-faneja :). Loistava toive joulupukille, sukat sopivat hyvin myös kotisukiksi talvella.

      Poista
  5. Ihan paras ohje suomen suveen :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...