lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kevään lahjuksia

Esikoinen sai eskarivuotensa päätökseen toukokuun viimeinen päivä. Jo alkuvuodesta suunnitelin neulovani huivit eskarin opelle ja apuopelle pieneksi kiitokseksi hyvästä opetuksesta erityisesti kädentaitojen osalta. Vuoden aikana poika on tuonut kotiin mitä hienompia ja humoristisempia savitöitä ja muita arkarteluja. Luulenpa vaan ettei ihan normityöajan puitteissa ole savitöiden poltot ja lasitukset  syntyneet. Huivit valmistuivat kuin valmistuivatkin ajallaan, vaikka vähän tiukille vetikin. Kuvaaminen jäi kevätjuhla-aamuun, koska pingotin huivit edellisenä yönä, joten mitään huivinlevittelykuvia ei nyt ole tarjolla.

Malleiksi valitsin helpot Baktuksen ja Citronen. Toki ostin ensin langat ja sitten vasta mietin mitä niistä teen, eihän sitä nyt asioita voi liian helpoksi tehdä. Malabrigo Yarn Sockin kohdalla mallin valinta oli suht helppo, mutta Manos del Uruguay Lace vaati vähän pähkäilyä. Ja tottahan huivin kantajan persoonakin piti ottaa mallia valitessa huomioon. Bactuksesta tuli kiva ja samanmoisen teen ehkä vielä joskus itsellenikin, mutta Citrus ja käyttämäni lanka eivät olleet paras mahdollinen yhdistelmä. Omaan makuuni neulepinnasta tuli liian epätasainen.


Lanka: Malabrigo Yarn Sock, 100 g
Puikot: 3,5 mm
 


Malli: Citron by Hilary Smith Callis
Lanka: Manos del Uruguay Lace, 100 g
Puikot: 3,5 mm
 
Iltapäivähoidon hoitajille tein korut, joiden värivalinnoissa konsultoin esikoista. Speksit koruille olivat: yksi vaalea, yksi tumma ja yksi turkoosi. Lopputulokset näette alla olevasta kuvassa.
 
 

2 kommenttia:

  1. Oot sinä, Ihana! Kuinka sä kerkiät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kerkiää tehdä melkein kaikkea mikä vaan kiinnostaa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...