torstai 24. toukokuuta 2012

Iltakävelyllä

Lapsena minulla oli tapana kevään tullen kiertää kotipihan tiettyjä paikkoja päivittäin ja tutkia mitä maasta milloinkin on päivän aikana putkahtanut esiin. Yksi jännityksen aihe oli ehtivätkö krokukset kukkaan syntymäpäiväkseni. Nyt kun minulla on monen vuoden odotuksen jälkeen pieni pläntti omaa pihaa, huomaan tekeväni samanlaisia kierroksia lähes päivittäin. Illalla, kun lapset ovat menneet nukkumaan on parasta aikaa tehdä näitä kierroksia. Toki joskus on hauska kiertää lastenkin kanssa ja kertoa heille mitä missäkin paikassa kasvaa, mutta rauhallisuus näistä hetkistä on kyllä kaukana.

Eilen kävin vielä hakemassa kamerankin mukaan, kun ilta-aurinko loi niin kauniin valon pihaan. Näitä kevään ihmeitä voi sitten vaikka fiilistellä pimeinä ja kylminä talvi-iltoina.


8 kommenttia:

 1. Kesä! Jee!
  Tuutteko Ouluun millon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mitään suunnitelmia. Onko sulla/teillä suunnitelmia tulla tänne päin? Ja nyt muuten tuli mieleen, että oon unohtanut täysin vastata siihen sun varustekyselyyn :/. Yritän illalla muistaa.

   Poista
 2. Samoissa puuhissa oltiin täälläkin ja ollaan päivittäin, teen kierroksen aamullakin, jos on aikaa :) Minut jätetään nyt pihavahdiksi muutamaksi päiväksi, kun Kammenpyörittäjä lähtee kampia pyörittämään spandexeissa, joten vastuu painaa ankarasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ihailtiin suoraan takapihalta n. 1300 spandexin ohiajoa sunnuntaina. Siinä alkoi olla ihan urheilujuhlan tuntua :).

   Poista
 3. Minunkin tulee tehtyä kierrokset aina vähintään aamuisin ja iltaisin. Campis, tuleeko kammenpyörittäjä Espooseen? Meillä on muu väki menossa katsomaan.

  VastaaPoista
 4. sauvajyvänen: Ei kun menee sinne Vaasan retroajoon:)

  VastaaPoista
 5. Tiesitkös että lemmikkejä (siis kukkia) voi myös syödä? Ihania koristeita kakkuun, leivoksiin tai vaikka salattiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlainen käsitys on, että jotain kukkia voi syödä, mutta käytäntöön saakka en ole koskaan päässyt. Noistahan olisi saanut aivan mahtavat koristeet viime viikonloppuna väsättyyn prinsessakakkuun, harmi kun en hoksannut ajoissa :/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...