sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Postauksien väli on viimeaikoina venähtänyt kovin pitkäksi, vaikka takataskussa olisi monta kivaa asiaa jaettavaksi. Illat vaan tuppaavat täyttyä kaikenlaisesta puuhastelusta ja säätämisestä ja kun jälkikasvu on saatu untenmaille, vetää sohva ja tv:n aivottomat sarjat puoleensa toisin kuin kannettava. 

Tässä kuitenkin tuoreeltaan tämän päivän tunnelmia lähinnä kuvien merkeissä. Sain viettää äitienpäivää rennoissa ja kiireettömissä merkeissä. Aamuherätys tapahtui seitsemältä huuliharppufanfaarilla ja nenän alle työnnettiin paketti ja kaksi korttia. Kortit olivat kovin liikuttavia ja paketista paljastui uusi lähikuvaukseen soveltuva objektiivi. Ihana yllätys, jote en todellakaan ollut osannut odottaa. Seremonian jälkeen sain jatkaa unia aamiaisen valmistuksen ajan. Kakkua ei pöydästä löytynyt (no sitähän ollaankin tämän kevään aikana syöty taas urakalla), mutta kahta eri sorttia itsetehtyä leipää, nam!Leipäpainotteinen lounas nautittiin läheisen Kasavuoren huipulla retkiolosuhteissa. Aurinko paistoi ja kaikilla oli kivaa. Näkymät olivat huikeat, mutta eväitä täytyi mennä syömään hieman sivummalle, sillä sen verran arvaamattomia nuo lapset ovat vielä liikkeissään.

Todellinen DIY-kiveysprojekti jatkui ja melkein valmistuikin. Nämä viime vuoden terassiprojektista siunaantuneet kivikasatkin hupenivat kiitettävästi. Tarveaineena tosiaankin vain käytin niitä kiviä ja maa-aineksia mitä pihalla sattui olemaan. Ei siis mitään asennushiekkoja tai muita hienouksia, mutta kotikutoinen lopputulos sopii hyvin pihan tyyliin. Päivällisen päälle (joka oli kuulemma niin ruma, ettei siitä saanut ottaa kuvia) pidettiin vielä labyrinttiturnaus. Tuo Brion labyrinttipeli on muuten ihan loistava, itsekin sitä jaksaa veivata hyvän tovin.


Hyvää äitienpäivän viimeistä tuntia muillekin äideille!

4 kommenttia:

 1. Suloinen, suloinen äitienpäivä!

  Annoin itselleni lahjaksi unta...se oli toteutettavissa vain menemällä eilen ennen 8 nukkumaan, Maitotyttö herätti sitten varttia vailla 7. Siippahan oli merillä. No tässä sitä nyt kuhnataan taas uutta univelkaa. En muuten koskaan oolut mikään yökukkuja ennen tätä bloggaus-uraa...mutta tämä n ainoa aika kun tätä pystyy tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kunnon siivuthan sait vedettyä, kun noin aikasin maltoit nukkumaan mennä. Kunnon unet on kyllä ihanat, mutta mä en osaa enkä malta ikinä mennä ajoissa nukkumaan. Sitten, kun vielä puuhastelee viimeiseen saakka ei meinaa uni tulla silmään millään.

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen äitienpäivä! Meillä oltiin kyllä ihan tavalliseen tapaan, minä tein aamupalankin, sillä vähennän niitä jauhoja nyt urakalla, leivoin jonkunsortin lepuskoita ja päivällisen kokkasin ulkosalla. Mutta sain sentään jokaäidin unelmalahjan, eli paistinpannun:D Pyysin sitä itse, kun reissussa näin niin hienon ja vielä tarjouksessa, kuka sanoo ettei nainen voi olla helppo ymmärtää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä ihan toimettomana tarvitse äitienpäivänäkään olla :). Eikä ulkona kokkailu kuulosta lainkaan vastenmieliseltä (jos joku vaikka vielä siivoaisi jäljet). En ole koskaan ymmärtänyt naisia, jotka loukkaantuvat saadessaan jonkun hyödyllisen kotiin liittyvän tavaran lahjaksi. Minäkin taisin viime keväänä saada ruohotrimmerin ja kovasti tykkäsin :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...