tiistai 10. joulukuuta 2013

Arjen nautintoja -haaste: Nakki-wrapit

Jos pojaltamme kysyy mitä hän haluaisi ruuaksi, vastaukseksi saa suurella todennäköisyydellä wrapit. Wrapejä meidän perheessä tehdäänkin suhteellisen usein, koska ne ovat nopeita tehdä ja sisältöä on helppo vaihdella. Kulinaari Herkkunakit ovat juuri sopivan lihaisia ja mausteisia wrappien täytteeksi.
 
 
Nakki-wrapit
 
4-6 tortillaa
1 pkt Atrian Kulinaari Herkkunakkeja
1 rkl voita
jääsalaattia
(valkosipuli)majoneesia
 
salsa:
200 g kirsikkatomaatteja
1/2 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2 paprika
2 tl valkoviinietikkaa
1 tl ruokosokeria
chiliä maun mukaan
suolaa
mustapippuria

Aloita salsan teosta. Pilko kirsikkatomaatit ja paprika, hienonna sipuli ja valkosipuli, sekoita ainekset kulhossa. Mausta valkoviinietikalla, sokerilla, chilillä, suolalla ja mustapippurilla. Anna makujen tasoittua hetki.
 
Paloittele nakit ensin kolmeen osaan ja sitten vielä pitkittäin neljään osaan suikaleiksi. Paista nakkisuikaleet kauniin ruskeaksi voissa. Voitele tortillat ohuesti majoneesilla, laita jokaisen tortilla päälle pari salaatinlehteä, salsaa ja nakkisuikaleita. Taita tortillan alaosasta n.1/4 täytteen päälle ja sen jälkeen molemmat sivut.


4 kommenttia:

  1. Hassua, ettei oo koskaan tullut mieleen laittaa nakkeja wrappeihin, mutta nyt kun tämän näkee, niin mikä ettei!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, semisti nirsojen kersojen äidille tulee usein mieleen yhdistellä aineksia vähän omituisella tavalla ;). Nämä wrapit kyllä maistuivat aikuisillekin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...