sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Menneen talven pipoja

Muutama pipo on jo valmistunut tulevan talven varalle, mutta niiden kuvaaminen jäänyt odottamaan lumentuloa. Esittelen siis kuva-arkistosta löytyneitä aarteita viime talvelta, jotka ovat jääneet bloggaamatta syystä tai toisesta.
 
Isä ja poika saivat samispipot, koska onhan heillä samistakitkin lasketteluhommiin. Pojan pipossa on kaksinkertainen joustin, miehen pipoon neuloin joustimen yksinkertaisena, koska pelkäsin langan loppuvan kesken ja ehkä pieni laiskuuskin taisi iskeä neulojaan.
 

 
 
 
Malli: Drips by Bethany Hill
Lanka: Manos del Uruguay Maxima (100 % merinovilla),
vähän alle 100 g kumpaakin väriä
Puikot: 4 mm ja 5 mm
 
 
 
Tämä raituli meni lahjaksi ystäväperheen tytölle. Luonnossa pinkki on todella kirkas, mutta tuohon kuvaan en ole saanut oikeaa sävyä vangittua.MalliRaituli by minä ite
Langat: BBB Filati Baby??? (100 % merinovilla),
Dalegarn Dale Baby Ull (100 % merinovilla)
Puikot: 2,5 mm ja 3 mm
 
Tytär sai toivomansa hiippapipon lilan ja harmaan sävyisenä. Harmaa oli hieman liian vaalea pätkävärjätyn langan kaveriksi, eivätkä pätkävärjätyn vaaleimmat lilan sävyt erottuneet kunnolla harmaasta.  Lopputulos näyttää osittain juuri sellaiselta laikulliselta, jota inhoan yli kaiken. No onneksi tämä ei pipon käyttäjää ole haitannut. Aloituksen tein kuten raitulissa ja kavennukset neljässä kohtaa 6 kerroksen välein. Huom! Nämä kuvat on otettu 2.12.2012 ja meidän pihalla on voinut tuolloin kaivaa jo lumitunneleita. Eipä taida olla tänä vuonna mahdollista parin viikon päästä, aika ankeaa.
 


Malli: Hiippapipo by minä ite
Langat: Colinette Jitterbug (100 % merinovilla),
Dalegarn Dale Baby Ull (100 % merinovilla)
Puikot: 2,5 mm ja 3 mm

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...