maanantai 15. lokakuuta 2012

Soppaa ja silmukoita 2 vuotta - synttäriarvonta!

 
Blogi täyttää tänään kaksi vuotta vaikka yllä oleva kuva vähän harhaanjohtavasti viittaakin 1-vuotissynttäreihin (olen muuten aina ollut hyvä syömään, kuten kuvasta näkyy). Tämän kunniaksi päätin järjestää ihka ensimmäisen arvonnan. Toki se on ollut aiemminkin mielessä, mutta kas kummaa, jäänyt aina vaan kaiken muun jalkoihin. Kaksi vuotta on mennyt kovin nopeasti ja postauksiakin on kertynyt melkein 200 kappaletta (se on paljon tällaiselle kirjoittamista karsastavalle henkilölle) ja klikkauksia reilu 72000. Uusia tuttavuuksiakin on tullut blogin kautta solmittua ja varsinkin oululaisia ruokabloggareita on tullut tavattua pari kertaa useampi kerrallaan. Nytkin on lentoliput Ouluun hankittu ja odottelen innolla marraskuun pikkujouluja. Mukavaa touhua kaiken kaikkiaan ja parastahan on tietenkin ettei tartte jakaa reseptejä sähköpostilla vaan voi sanoa, että käy kattoo blogista, heh!
 
Mutta asiaan eli arvontaan sen palkintoihin. Koska minulla on jonkin asteinen pakkomielle tehdä lähes kaikki lahjatkin itse niin enhän voi arvontapalkintojenkaan suhteen poiketa linjastani. Palkintoina arvonnassa on kolme omien kätteni tuotosta.
 
1. Kotikutoinen raitapipo: pipo on vielä lankoina, joten voittaja voi valita koon ja esittää toiveen väreistä ja langan paksuudesta (pyrin kuitenkin käyttämän lankavarastosta löytyviä lankoja).  
 

 
 
2. Silmukkamerkit: 7 kappaletta silmukkamerkkejä, kuva kertokoon kaiken oleellisen
 
 
 
3. Pannunalussetti: 3 kappaletta matonkuteista virkattua pannunalusta, väritoiveen voi esittää, mutta sen täyttymistä en takaa.
 
 
 
 
Jos haluat osallistua arvontaan, jätä kommenttiboksiin kommentti, jossa kerrot mistä palkinnoista olet kiinnostunut ja halutessasi mikä on suosikki resepti/käsityöohje/joku muu juttu, mikä? jonka olet löytänyt tämän blogin kautta. Arvontaan osallistuvat kommentin 22.10. klo 20 mennessä jättäneiden kesken. Anonyymit, muistakaa liittää kommenttiinne nimimerkki. Onnea arvontaan!
 
p.s. Soppaa ja silmukoita löytyy myös Facebookista, saa tykätä!

25 kommenttia:

  1. Hehei, hieno kuva! Näyttää tutulta, olen nähnyt ehkä saman sarjan kuvan äidin albumissa...

    Onnea 2-vuotiaalle! Täältähän on otettu vinkkiä, muun muassa leiväntekoon.

    Minulla ei ole kivaa pipoa, joten sellainen olisi erittäin toivottu. Joku nätti, joka ei kutita.

    VastaaPoista
  2. Minä tykkäisin kans piposta, päätä palelee! Mutta kerro, mitä nuo silmukkamerkit ovat, voin kyllä arvailla, mutta se oikea selityskin olisi poikaa:)
    Ja suosikkini on koko blogi, ei vähiten sen vuoksi, että olemme tavanneet niiden lupsakoiden oululaisten huomassa, vaan koska ruokasi ovat jänskiä ja käsityösi näyttävät siltä, että tekaiset ne tuosta vaan, kun minulla menisi lanka solmuun jo aloittaessa:)

    VastaaPoista
  3. Minä tykkäisin piposta:) Ihan vain tulevaa talveakin ajatellen...
    En oikein osaa sanoa, mikä olisi lempijuttu sivuillasi. Tykkään silti käydä vierailulla, kun pidän selkeistä sivuistasi ja mukavista monipuolisista jutuista:)

    VastaaPoista
  4. 1. palkinto tottakai! Pipoja ei ikinä ole liikaa..!

    VastaaPoista
  5. Onnea! Mielenkiintoinen blogi kaikenkaikkiaan. Silmukkamerkit kelpaisi mulle, aina niitä tarvitaan.

    VastaaPoista
  6. Onnea blogille! Minä toivoisin silmukkamerkkejä. Olen sinulta Menitan neuletapaamisessa ostamian käyttänyt paljon, mutta muutama lisää ei olisi pahitteeksi. Blogistasi olen siskonmakkarapastaa tainnut tehdä eniten.

    Hanna V

    VastaaPoista
  7. Onnittelut ihanalle blogille! Olet ollut montaa kertaa inspiraation lähteenä perheen lounas- tai illallismenyytä suunnitellessa. Olen vaan niin huono kommentoimaan... Kuva on ihan supersuloinen - näen siinä vähän teidän lapsiakin. Ja pipo olisi poikaa. Ihan ittelle! Kirsi J

    VastaaPoista
  8. Onnea blogille täältäkin! ja minua kiinnostaa pannunaluset, vihreinä jos vaan mahdollista (myös luumun/violetin sävyt ovat mieleisiä) tai mikä tahansa muu väri paitsi ruskea/beige.

    Ja vastaan samalla edelliseen postaukseesi, eli minuakin kiinnostaa pipo-ohjeet :)

    VastaaPoista
  9. Onnea kaksivuotiaalle. Parisuhderuokaa olen tehnyt, viimeksi vuohenjuustoleipäsiä salaattipedillä. Välillä vain kateellisena kuolannut. Hienoa, että sulla riittää energiaa blogin pitämiseen. Jos onnetar suosii, pipon ottaisin tai pannunaluset. Noille silmukkamerkeille ei mulla töitä olis:-). Niina

    VastaaPoista
  10. Roppakaupalla synttärionnea mukavalle blogitaaperolle! Silloin tällöin olen salaa käynyt täällä kurkkimassa, pitäisi vähän aktivoitua kommentointirintamalla... :) Sen verran vilpoisaa alkaa ulkona jo olla, että raitapipo olisi kiva ylläri!

    VastaaPoista
  11. Onnittelut minunkin puolesta 2-v blogille! Monia ideoita niin käsitöihin kuin kokkaukseenkin olen täältä ammentanut.

    Pipo olisi minustakin tosi kiva!

    -Sanna H-I

    VastaaPoista
  12. Onnea 2v!!! Ilolla luin, että lentoliput on jo lakkarissa :) Jos arpaonni potkaisee minua, niin hyvin mielelläni vastaanottaisin silmukkamerkit. Niille olisi käyttöä. Nämä neuleohjeesi innoittavat satunnaiskutojaa niin että olen taas päässyt vauhtiin puikkojen kanssa! Ja blogatut ruuat, ihania!

    VastaaPoista
  13. Onnittelut 2-vuotiaalle :) Itse olen bongaillut lähinnä noita käsitöitä - kokkailu kun ei oikein ole minun juttuni, vaikka ihaillen noita ruokakuvia katselenkin. Jos onni suosisi arvonnassa, ottaisin mielelläni pannulaput ja jos värin saisi valita, niin mustana mieluiten :) t. Hanna Biologinkujalta ;)

    VastaaPoista
  14. Arpaonnea pitää aina testata. Pipo taitaisi olla se mieluisin.

    VastaaPoista
  15. Onnea taaperolle ja jo mahtavan suurille klikkausmäärille! :) Täällä blogissa on aina kaunista ja inspiroivaa luettavaa! I like!
    Silmukkamerkitkin olivat pipon lisäksi tosi sulkkuja, joten ehkä siinä kategoriassa :)

    VastaaPoista
  16. Onnittelut! Kokeilen tuota pipoa tavoitella

    VastaaPoista
  17. Onnea kävijöistä ja huikeasta postausmäärästä. Kokeilin minäkin tuota omena-valkosipulihilloa, olipa hyvää, kyllä menee ohje talteen seuraaviakin syksyjä varten.
    Arvonnassa olen mieluusti mukana ja pipolle olisi kyllä jo eteläisessäkin Suomessa käyttöä.

    VastaaPoista
  18. Onnea uhmaikäinen! Ihkut palkinnot, paitsi, että silmukkamerkit taitais mennä mulla hukkaan...

    Parasta tässä blogissa oot sinä, Marja!

    VastaaPoista
  19. Onnittelut kaksivuotiaalle! Käyn täällä aina ihastelemassa taituruuttasi ja ahkeruuttasi noiden käsitöiden suhteen.

    Kun olet nyt noin viisi kertaa aloittanut tuon kaulurin uudestaan laskuvirheiden takia, kaipaisin todella noita silmukkamerkkejä ;-)

    VastaaPoista
  20. Onnea kahdesta ensimmäisestä vuodesta, ja eikun lisää vaan vuosia mittariin.
    Palkinnoista minulle tarpeen olisi pipo, ja sille tottavieköön olisikin jo tarvetta.

    VastaaPoista
  21. Onnea vaan minunkin puolesta, pitkä aika jo kulunut. Palkinnoista kaikki ovat kivoja, mutta varmaan tuo pipo olisi ihanin :).

    mariestrange at hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Onnea vain :)
    Piponhan mieki palkinnoksi haluaisin, jos onni osuisi kohdalle.

    han (a) nycmail . com

    VastaaPoista
  23. Toki haluan osallistua arvontaan. Olen kiinnostunut voittamaan pipon, tulisi todelliseen tarpeeseen.
    Kudonta- ja virkkausideoita etsin mieluusti ja olen niitä täältä paljon löytänytkin.
    teijapistelentoatelisanetpistefi

    VastaaPoista
  24. Onnea onnea! :)
    Mukana arvonnassa! Pipo olis paras :)

    t. Anu
    enmatieda(a)gmail(dot)com

    VastaaPoista
  25. Arvonnassa mukana ja pipo kelpaisi :) Tänään sain kipinän tehdä samantapaista salaattia kuin olit blogannut Murussa tarjoiltavan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...