tag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post1256189942643062245..comments2023-11-21T05:29:09.028+02:00Comments on Soppaa ja silmukoita: Sous-vide -kokeilu kotikonsteinMarjahttp://www.blogger.com/profile/13036835145363952267noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-90049776739517137242013-03-28T22:02:42.518+02:002013-03-28T22:02:42.518+02:00Kannatan ghettoversion kokeilua!Kannatan ghettoversion kokeilua!Marjahttps://www.blogger.com/profile/13036835145363952267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-87932739849767249002013-03-28T13:50:42.091+02:002013-03-28T13:50:42.091+02:00Pitäisköhän minunkin sous-videttää se lahjaksi saa...Pitäisköhän minunkin sous-videttää se lahjaksi saatu entteri ihan vaan på skoj, sun kokeilu on aika kannustava. Ja jos sille tielle lähtee niin tuo ghettoversio voisi olla vielä villimpi :)Annahttps://www.blogger.com/profile/12424181484072518284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-6217557116263062212013-03-21T20:33:04.620+02:002013-03-21T20:33:04.620+02:00Tuon kypsytysajan määrittelyn takana olikin suurta...Tuon kypsytysajan määrittelyn takana olikin suurta tiedettä: laitoin lihat veteen ennen kuin aloin laittaa lapsille iltapalaa ja paistohommin aloin kun talossa alkoi olla hiljaista ;).Marjahttps://www.blogger.com/profile/13036835145363952267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-186354257245838382013-03-21T20:28:56.368+02:002013-03-21T20:28:56.368+02:00Tota täytyy ehdottomasti testata :)Tota täytyy ehdottomasti testata :)Marjahttps://www.blogger.com/profile/13036835145363952267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-528524992462382132013-03-21T16:16:51.567+02:002013-03-21T16:16:51.567+02:00mulla yksi tuttu harrastaa "ghetto sous videä...mulla yksi tuttu harrastaa "ghetto sous videä", kaupan vakuumiliha vaan lavuaariin ja päälle kraanasta kuumaa vettä, sitte lisää kun lämpö alkaa laskemaan :)aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-28729045190683593512013-03-20T22:11:38.681+02:002013-03-20T22:11:38.681+02:00Vau! Insinööri on osannut arvioida lihan sopivan k...Vau! Insinööri on osannut arvioida lihan sopivan kypsytysajan, humanisti ei olis tuohon pystynyt.Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-89474384597803072382013-03-20T21:15:56.060+02:002013-03-20T21:15:56.060+02:00No nyt mä sitten paljastuin ja kuinka hyvin mä yri...No nyt mä sitten paljastuin ja kuinka hyvin mä yritin tätä pimeää puoltani pitää piilossa :). Tuo vakuumikone alkoi kyllä vähän kiinnostaa myös mua, millaisen isäsi osti?Marjahttps://www.blogger.com/profile/13036835145363952267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-541041125698542342013-03-20T20:56:28.591+02:002013-03-20T20:56:28.591+02:00Joopa joo, sama pää kesät talvet :D. Tuosta vesiha...Joopa joo, sama pää kesät talvet :D. Tuosta vesihauteesta uunissakin puhuttiin kanssakokkailijoiden kanssa illan aikana, mutta enpä sitä enää kotona muistanut. Oma uuni on kyllä aika epätarkka noissa alimmissa lämpötiloissa, mutta tuo 80 vois olla jo aika tasainen. Kiitos vinkistä!Marjahttps://www.blogger.com/profile/13036835145363952267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-6107133402388022172013-03-20T12:22:09.423+02:002013-03-20T12:22:09.423+02:00Sustahan pajastuu varsinainen pikku insinööri!
Mie...Sustahan pajastuu varsinainen pikku insinööri!<br />Mielenkiintoista! Mun isäni osti jo vakumikoneen, joten sirkulaattoria odotellessa vois lähteä testaamaan tätä ja ehkä uunin avulla kuten Aila ehdotti. <br /><br />Niin paljon kun entrecoten makua ylistetäänkin, niin nuo "välijutskat" hiukan jää mullakin hampaisiin...Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-65184079971687960422013-03-20T11:59:37.674+02:002013-03-20T11:59:37.674+02:00Vesikattilan voi laittaa uuniin. Esim. Lampaanpotk...Vesikattilan voi laittaa uuniin. Esim. Lampaanpotka 80 asteiseen veteen, sopiva lämpö löytyy uunissa helpommin. Vettä joutuu pitkässä haudutuksessa lisäämään.Ailahttps://www.blogger.com/profile/00396071831881586161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-56120789250289154122013-03-20T09:28:32.939+02:002013-03-20T09:28:32.939+02:00Tällä kertaa pihvien kanssa syötiin vain vihreää s...Tällä kertaa pihvien kanssa syötiin vain vihreää salaattia, jossa oli myös isoja kapriksia (pieni kevyt aikuisten iltapala lasten mentyä nukkumaan). Jos pihvin kylvettää voissa ja maustaa suolalla ja pippurilla, maustevoita en ainakaan minä kaipaa. Hyvä liha maistuu itsestään jo niin hyvälle :).Marjahttps://www.blogger.com/profile/13036835145363952267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-38958523334403332212013-03-20T09:25:05.641+02:002013-03-20T09:25:05.641+02:00Juu, toi pari tuntia oli ihan sopiva aika, mutta j...Juu, toi pari tuntia oli ihan sopiva aika, mutta jos pitäis 24 h haudutella niin tarttis ottaa vähän tekniikkaa apuun :). Voikylpy oli kyllä oiva lisä tuolle pihville, ei palaneen makua ollut lainkaan.Marjahttps://www.blogger.com/profile/13036835145363952267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-77387830676286362142013-03-20T07:59:42.458+02:002013-03-20T07:59:42.458+02:00En yleensä tykkää puoliraa' asta pihvistä mutt...En yleensä tykkää puoliraa' asta pihvistä mutta tuo vois olla hyvää. Mitä tarjosit pihvien kera?<br />Voi antaa varmasti makua...tai voishan tehdä maustevoitakin?Anne,https://www.blogger.com/profile/15552748026355213352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8623418863847896503.post-39941740595095588272013-03-20T06:03:52.456+02:002013-03-20T06:03:52.456+02:00Minä tykkään tuollaisesta säätämisestä kans, pitäi...Minä tykkään tuollaisesta säätämisestä kans, pitäisikin kokeilla! Ja ihan totta, kyllä tuollainen phvi pienen voikylvyn tarvitsee:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com